Hozon Finishes - Nano Top Coat (30 ml)

I lager
Antal: 2

595 kr

Denna keramiska Top Coat med nanoteknik är utformad för att ge trä och andra ytor en extremt vatten- , olja- och smutsavvisande effekt.
Den läggs på en befintlig ytbehandling som tex härdande oljor, hårdvaxoljor och lack.
För att få ut maximalt av denna produkt rekommenderar vi våran 2C Line som grundning men givetvis funkar även andra 2-komponentsoljor. Fördelen med just 2-komponentsoljor som grund är att dessa förseglar trät i mycket större utsträckning än andra olja-vaxlandningar. Och varför är detta så viktigt? Jo, för att Nano Top Cost inte gör någon vidare nytta om den absorberas ner i trät. Den ska ligga som en hinna på toppen för att ge maximal effekt.


Är du osäker på att just den ytbehandlingen som du vill använda är kompatibel med denna Nano Top Coat? Skicka oss ett mail eller ta kontakt med oss på Instagram, där vi oftast svarar inom ett par timmar. Där kan du också se demonstrationsvideos och bilder på när vi och andra kunder har använt denna fantastiska produkt: www.instagram.com/hozonfinishes 


I paketet ingår:

Nano Top Coat 30 ml, applikatorsvamp med 2 st mockadukar och 2 st polerdukar. Allt för att du genast ska kunna komma igång med ditt projekt utan att leta efter tillbehör!